Kapcsolat

 

VELENCE

Tel: +36-20/9688-746

E-mail: szeleczky@iptv-net.hu

Nyitvatartás:
Telefonon előzetes egyeztetés alapján!

Magunkról

 

Az IPTV-NET Kft /2481 Velence Bogrács u.7/ 1995-óta foglalkozik számítógép hálózatépítéssel /LAN, ethernet/ , a Humansoft Kft alvállalkozójaként. Már ekkor a kor műszaki színvonalát meghaladva UTP Cat5 kábelen alapuló rezes és optikai hálózatokat telepítettünk.

Ekkor még vállalkozásunknak nem ez volt a fő profilja, hanem a villanyszerelés, kaputelefon szerelés, TV videó javítás s egyéb elektromos eszközök telepítése, javítása.

1997-1998-tól, jelentős mértékben növekedett a megrendelt hálózatok száma.

1999-tõl szinte már csak hálózat építéssel s az azt kiegészítõ villanyszereléssel foglalkozott cégünk.

1998-1999-tõl datálható egy másik jelentõs és hosszú távú munkánk a XIII. kerület egyik lakótelepén a teljes Internet szolgáltatói hálózat kiépítése optikai és rézkábelekkel. Jelentős részt vállaltunk a Tvnet ADSL 3G-s szolgáltatásának kiépítésében (Dslam telepítés, ügyfél oldali telepítés).

A fent leírtak alapján kitűnik, hogy mit tudunk ajánlani Önöknek, komplett hálózatok kiépítése, a hozzá tartozó 230 voltos infrastruktúra kialakításával, adsl rendszerek telepítése, javítás, Ktv-s hálózaton történő Internet szolgáltatás, javítása, telepítése. Strukturált hálózat kiépítése és üzemeltetése, optikai hálózat építése, kifejtése, üzembe helyezése, javítása, bővítése. Villanyszerelés, lakások komplett elektromos hálózat felújítása, tv-s antenna hálózat kiépítése javítása , egyedi, MINDIGTV antennák, beltérik felszerelése.

Tevékenységünk továbbá gyengeáramú, és strukturált hálózatok telepítése, tervezése, optikai( hegesztés, szerelés, mérés) és Cat5e, Cat6, Cat7 típusú strukturált hálózati rendszerek telepítése, mérése és üzemeltetése, melyet 1995 óta végzünk.

Minden munkánkat mérési jegyzőkönyvvel és valamint alaprajzi vázlattal dokumentálva adunk át.

Cégünk rendelkezik az ezen tevékenységekhez szükséges eszközökkel, valamint megfelelő szakemberekkel ezen feladatok elvégzéséhez.

Optikai hálózatokon OTDR-es méréseket is biztosítunk. AMP-s homogén hálózatokhoz kiképzett szakembereink révén az AMP rendszergaranciát is biztosít.

Ugyanúgy vállaljuk a 2- 3 végpontos hálózatok kiépítését, mint a több száz végpontos, több rendezős hálózatok kivitelezését. Munkánk során a megrendelő kívánságához maximálisan alkalmazkodva járunk el.

Szabad kapacitásunkkal - Budapesten, Székesfehérváron, Velencén és környékén - hibajavításra, telepítésre, illetve internet szolgáltató cégeknek lakossági bekötések elvégzésére állunk mindenki rendelkezésére. Hibajavítási ügyeleti munkát is folytatunk, a megrendelővel kötött szerződés alapján garantált kiérkezési időn belül kezdjük meg a hiba elhárítását.

További információért forduljon bizalommal hozzánk!!!

 

Tisztelettel:

Szeleczky Éva